GAv6 Logotip

aktuelno

GAMING AREA

Politika privatnosti

Gaming Area sakuplja odredene podatke o svojim korisnicima, ali se obavezuje da ih nece dalje distribuirati osim pod specijalnim uslovima koji su niže navedeni.

Imajte na umu da je politika privatnosti dokument koji podliježe stalnoj promjeni, te Vam savjetujemo da regularno provjeravate da li je došlo do izmjena. Datum posljednje izmjene ce biti uvijek jasno prikazan.

Koje tacno podatke sakuplja Gaming Area?

U trenutnoj fazi Gaming Area ne sakuplja nikakve personalne podatke o korisniku, izuzev onih koje se zapisuju u log fajlovima našeg servera, poput IP adrese, vremena posjete, korisnickog pretraživaca i slicno.

Par informacija kolacicima (cookies) i podacima pohranjenim u korisnickoj sesiji

Kolacic (eng. cookie) je mali tekstualni fajl koji se nalazi na kompjuteru korisnika i cuva odredene informacije.

Gaming Area u kolacic spašava identifikacioni broj fajla na serveru u kojem se cuvaju podaci o trenutnoj korisnickoj sesiji. Kolacic koji postavlja Gaming Area važi sve dok je prozor web preglednika otvoren. Cim se isti zatvori kolacic se briše sa racunara. Informacije o sesiji su potrebne i koriste se samo da bi omogucile što kvalitetniji doživljaj naše stranice. Ove informacije se nigdje ne pohranjuju za stalni vremenski period i brišu se sa servera u neregularnim vremenskim periodima nakon nekog vremena korisnicke neaktivnosti.

Informacije pohranjene u log fajlovima

Log fajlove pravi naš web server i u njih zapisuje osnovne podatke o svakoj posjeti stranice. Tipicne informacije koje se zapisuju u log fajl jesu IP adresa posjetitelja, datum i vrijeme posjete, verzija operativnog sistema i web preglednika, te adresa stranice koja je korisnika dovela na našu stranicu. Sve ove informacije se preuzimaju iz zaglavlja zahtjeva vašeg web preglednika, te su dostupne svakoj web stranici koju posjecujete.

Gaming Area ove informacije koristi prvenstveno za pripremanje statistickih izvještaja koji nam pomažu da poboljšamo naše usluge i približimo ih našim korisnicima.

Kada se može desiti da objavimo vaše informacije

Gaming Area team je dužan otkriti sve informacije koje posjeduje o vama legalnim autoritetima na njihov pismeni zahtjev.

Prenos informacija

Gaming Area, niti BIHnet, kao naš Internet Service Provider, nece javno objaviti vaše podatke, prenijeti ih ili prodati trecim licima. Vaši podaci nece biti korišteni za promovisanje usluga koje pruža Gaming Area i/ili BIHnet.

Datum posljednje izmjene: 28. decembar 2004. godine

spacer
BihnetGaming Area