GAv6 Logotip

aktuelno

Adepto BH Open

| Adepto BH Open | 

ADEPTO BH OPEN - Powered by BH Telecom

<< novost

Objavljena: 07/06/11

Autor članka:

Admin

         

Bosna i Hercegovina će biti prva zemlja u regiji koja će ugostiti najbolje svjetske igrače i klanove u planetarno popularnoj igri Counter Strike 1.6. Riječ je o online igri koju igra više od tri miliona ljudi širom svijeta.

ADEPTO BH OPEN je prvi internacionalni turnir u kompjuterskim igrama koji će se organizirati u Sarajevu, a gdje će se po prvi put pojaviti timovi sa svjetskih rang listi iz država poput Norveške, Danske, Švedske, Holandije, Njemačke, Makedonije, Srbije, Bosne i Hercegovine i drugih.

“Budući da živimo u kompjuterskoj eri, te da je to vrijeme digitalne ekspanzije koja je u svom pohodu došla i do naše države, odlučili smo se organizirati prvo internacionalno gaming takmičenje u Bosni i Hercegovini i dovesti najbolje svjetske klanove kao što su Fnatic, Na’Vi, Dateam i drugi. Važno je napomenuti da je ovo prvi turnir i na području Balkana, gdje će biti prisutni najbolji svjetski klanovi.”, izjavio je gospodin Armin Žiga, organizator ADEPTO BH OPEN-a.

Tri najbolje ekipe ovog turnira očekuju vrijedne novčane nagrade, a nagradni fond iznosi 10.500,00EUR.

Turnir će se održati u periodu 23.06.2011. – 26.06.2011. godine. Prijave su u toku, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na www.adeptobhopen.com.
/ It’s gaming time! - Powered by BH Telecom

Ponosni partner projekta - BH TELECOM

Ako si gamer i ako želiš da vidiš kako to rade "najbolji" gameri svijeta. Dođi od 23. 26.06. u Skenderiju i budi dio jedinog eventa ovakve vrste u regiji što Vam ga poklanja firma Adepto i BH Telecom.

 

Za vrijeme održavanja eventa, BH Telecom će s ponosom promovisati:
- novu redizajniranu verziju Gaming Area stranice;
- multimedialnu uslugu game servera, te VOIP server namjenjen in-game komunikaciji;
- Flesh Games portal BH Telecoma namjenjen ljubiteljima flesh igara;
- ADSL netFlat, MojaTv, te mnoge druge usluge i sadržaje što Vam je pripremio BH Telecom.

Posjetioci BH Telecom punkta će biti u mogućnosti da dobiju sve informacije o uslugama koje nudi BH Telecom, te da isprobaju neke od interaktivnih i popularnih usluga potpuno besplatno.

Iz BH Telecoma su također najavili da će biti govora o budućim planovima na polju jačanja game zajednice u BiH. Administratori, tehničari i drugi saradnici za gaming će spremno odgovarati na sva vaša pitanja.

Za sve one koji se ne nađu u Sarajevu za vrijeme održavanja eventa, biti će omogućen i online audio/video streaming čitavog eventa.

Svi posjetioci će biti u mogućnosti da uz dobru zabavu osvoje i vrijedne nagrade.

Dođite na ADEPTO BH OPEN i budite dio svjetske gaming scene što vam je poklanja firma Adepto i BH Telecom!!!

/Gaming Area

spacer

<< novost

Objavljena: 07/06/11

Adepto BH Open
Overlay
platforma

općenito

Žanr

Proizvođač

Izdavač

Website

www.adeptobhopen.com

Datum izlaska

Vezane novosti
Vezani Downloadi
spacer

spacer
BihnetGaming Area