mic radi a na ts ne

Pitanja, prijedlozi, sugestije i sve vezano za BIHnet Teamspeak servere.

Moderators: Meki, ZEUS, I2oni, lishnjak

United

mic radi a na ts ne

Postby United » 07 Sep 2007, 22:16

danas dobio novi comp, i odma ono cim sam upalio cod2 install i ts i ostalo, medjutim nesto mic ne radi na ts i na sound recorder, a ovako obicno kada pricam radi. sve je spojeno dobro, i na starom racunaru je radilo sve normalno

User avatar
lishnjak
Uprava
Uprava
Posts: 916
Joined: 28 Aug 2005, 23:13
Contact:

Postby lishnjak » 08 Sep 2007, 14:10

United wrote:danas dobio novi comp, i odma ono cim sam upalio cod2 install i ts i ostalo, medjutim nesto mic ne radi na ts i na sound recorder, a ovako obicno kada pricam radi. sve je spojeno dobro, i na starom racunaru je radilo sve normalno


@ za sve..

Ovako, pa da krenemo redom...


Mixer:

mixer - volume

mixer - recording


Volume Control:

volume control

control - playback

control - recording

recording control


TeamSpeak:

input-output settings

input-output settings - sound settings

settings - options

sound notifications - volume



Da bi Vam mikrofon radio kako treba, na slikama možete vidjeti kako šta treba biti podešeno.

U slučaju da ovo nije riješilo Vaš problem, jedino što Vam preostaje je da podesite Vaše zvučne opcije u " Sounds and Audio Devices Properties " koji se nalazi u " Control Panel-u ".


|lish|
There can be only one...

User avatar
baja
Okorjeli forumas
Okorjeli forumas
Posts: 520
Joined: 20 Feb 2006, 22:31
Location: Tuzla
Contact:

Postby baja » 08 Sep 2007, 15:03

Ne znam al mozda imas onaj SoundMax :S pa tu zna biti problem ! ukoliko si nesto cackao dobro provjeri da je sve na default a opet je mozda sto se i meni desilo ! Moja maticna je dosla sa novim BIOSom pa je tako u tom slucaju 100 % kupaca maticne Asus M2N imalo problem oko zvuka nakon cega je izasao update BIOSA i sve se rijesilo ! Provjeri mozda je do toga !
Image

United

Postby United » 30 Nov 2007, 16:09

a di da update taj bios, u mene je maticna asus m2v mx se

User avatar
bananayeah
Volim da komentarisem
Volim da komentarisem
Posts: 31
Joined: 22 Aug 2007, 14:48
Location: tuzla

Re: mic radi a na ts ne

Postby bananayeah » 13 Jul 2008, 12:41

moj problem nije vezan za mic al jeste za ts :(
imam instaliran ts i sve mi je bilo uredu do prije 2 dana, kad god udjem na ts i krenem se connectovat
ono se kao pokusa connectovat na bihnetts, stoji tako par sekundi i onda ispise "Connection timed out"...
vjerovatno nije neki veliki problem pa eto ko zna neka sta napise ovdje.
unaprijed hvala...

User avatar
bananayeah
Volim da komentarisem
Volim da komentarisem
Posts: 31
Joined: 22 Aug 2007, 14:48
Location: tuzla

Re: mic radi a na ts ne

Postby bananayeah » 13 Jul 2008, 12:50

zanemarite prosli post nasao sam rjesenje, obicno vracanje modema na default je rijesilo problem...

User avatar
DrBasa-ATD-FOREVER
Pred ban: Excessive Spam
Posts: 38
Joined: 15 Apr 2009, 20:15

Re: mic radi a na ts ne

Postby DrBasa-ATD-FOREVER » 24 Aug 2009, 01:25

E buraz i ja sam imao taj problem ako si sto posto siguran da ti radi microfon sve sto trebas uraditi slijedece pojacat microfon viditi jeli mutan ako nije super onda prebaciti u sound maxu znaci sa 5.1 ili sta vise od zvucnika imas na slusalice i da provijeriti utikace jer neke firme su lijene pa naprijed ako imas ustekaj nazad jer ne spoje nikako prednje utikace sa zvucnom i onda probaj to je meni uspijelo xD 20 dana sam se qrcio sa tim.
Mene admini vole.... Pred ban: Excessive Spam Ajme majko ja sam Sq4m3R!
P.S. Brishem postove .

User avatar
BaKi
Ponosni Sto Smo te Imali
Posts: 172
Joined: 28 Oct 2006, 22:26
Location: Sarajevo
Contact:

Re: mic radi a na ts ne

Postby BaKi » 24 Aug 2009, 11:36

Basa bolan vidiš da je ovo pisano prije godinu dana

New postPosted: 13. 07. 2008. 11:50
COD4@COD2

User avatar
Triforce
Ovisnik
Ovisnik
Posts: 1492
Joined: 20 Mar 2008, 23:31

Re: mic radi a na ts ne

Postby Triforce » 24 Aug 2009, 11:45

DrBasa-ATD-FOREVER
Imam problem
Imam problem

Joined: 15. 04. 2009. 19:15
Posts: 20

Post subject: Re: mic radi a na ts ne
PostPosted: 24. 08. 2009. 00:25

Bolje da je otišo spavat :/
Image
  ▲
▲ ▲


Return to “TeamSpeak 2 i 3”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests