ncomm wrote:
nemogu da vjerujem da sam ovaj fles zaboravio napisati, naime ovo je definitivno najgluplja stvar sto je se nekome mogla desiti u igri pogotovo na challenge-u, u jednom trenutku smo tako bili pod konstantnom artiljeriskom paljbom da se nije moglo maketi, a svaki prilazak zastavi je znacio i skori pad artiljerije jer je neprijateljski scan i uav odradjivao svoje tako da je ncomm odlucio da neprijatelju unisti uav i satelite trailer zajedno sa artiljerijom, fino ljepo sam nabacao gomilu c4 na navedene mete (cak sam dobio i supply za to) i sve digao znate vec gdje, da bi glas iz igre u tom trenutku eksplicitno naglasio da su nam strateski ciljevi pod napadom, kontam vidi sranja ja njima, a i oni nama unistise navedene objekte, tek nakon par sec sam skontao da sam ja ustvari unistio svoju artiljeriju i objekte za podrsku i to u najgorim trenutcima, nije bilo druge nego alatke u ruke i popravljaj misko, nadam se da mi moj tim nezamjeri i da se slicne gluposti nece desiti (pogotovo na challenge-u)
cudi me da suntek nije bio s tobom. ima i on obicaj da ga prenese.