GAv6 Logotip

članci

Gaming Area

Gaming Area

BH Telecom Games Portal

<< članci

Objavljena: 23/01/10

Autor članka:

german

Games portal predstavlja proizvod kojim BH Telecom želi osnažiti Game zajednicu Bosne i Hercegovine. Ovaj portal je namijenjen zaljubljenicima flesh igara i sadrži igre različitih žanrova (društvene, arkadne, kartaške, board, salonske, igre riječi, itd.), te predstavlja prvi portal ove vrste u BiH. Sve igre su jedinstvene i napravljene namjenski za korisnike usluga BH Telecoma. Na ovom portalu igrači mogu  učestvovati u turnirima i okušati se u duelima sa drugim igračima.

Game zajednica sastoji se od velikog broja single-player i multi-player igara koje su raspoređene prema žanrovima. Trenutno je na raspolaganju 50 igara. Na portalu su prikazane najčešće igrane igre, kao i najbolji igrači u datom momentu.

Da bi igrač pristupio Games portalu, treba da ispunjava jedan od slijedećih uslova a to su:
- da je registrovani BiHnet korisnik ili
- da ostvaruje registraciju na samom portalu.

Svi BiHnet korisnici su već registrovani na ovom portalu i na sistem se mogu prijaviti sa svojim ADSL user name-om i password-om, odnosno ne moraju prolaziti proces registracije igrača na portalu.

Od aktiviranja portala do danas prijavio se veliki broj igrača. Završen je i prvi turnir Games portala na kojem je najuspješniji bio igrač Mirza Pušina.

Games portal raspolaže moćnim sistemom autentifikacije koji se koristi za onemogućavanje zloupotrebe pristupa, kao i vrlo kvalitetnim statističkim sistemom na kojem će svi igrači uvijek javno i transparentno vidjeti kako svoj, tako i stepen vještine drugih igrača.

BH Telecom će tokom godine periodično organizirati turnire u nekoj od igara sa vrijednim nagradama, i zato nemojte propustiti prilku da se dokažete kao iskusni igrač.

Posjetite nas: BH Telecom Games Portal

spacer

<< članci

Objavljena: 23/01/10

Gaming Area
Overlay
platforma

općenito

Žanr

Proizvođač

Izdavač

Website

www.ga.com.ba

Datum izlaska

Vezani članci
Vezani Downloadi
spacer

spacer
BihnetGaming Area