GAv6 Logotip

članci

Battlefield 1943

Battlefield 1943

Najavljen novi Battlefield 1943

<< članci

Objavljena: 08/02/09

Autor članka:

GAg

Vojnici, vrijeme je da se vratite u vrijeme Drugog svjetskog rata i da učestvujete u bitkama Pacifičkog fronta! Odaberite svoj put - kao rifleman koji vreba iz rovova, kao neustrašljiv zapovjednik tenka ili kao “as” pilot lovca koji štiti nebo Pacifika. Igrajte kao usamljeni vuk ili sa svojim prijateljima kako bi kordinirujući lakše promijenili ishod bitke. Šta god odabrali, sigurno ćete uživati u uzbudljivost ovog FPS bez obzira na vaše “Battlefiled” iskustvo.

Battlefield 1943 će biti dostupan za Xbox LIVE Arcade, PlayStation Network i PC. Igrajte kao US marinac ili kao pripadnik Imperial Japanese Navy i odgovorite na najbolji način na izazov koji vam se nameću. Budite i za to nagrađeni sa mnoštvo činova i priznanja.

Kopnom, morem i zrakom!
Otpočnite sa velikim razmjerima uništenja bombardiranjem, “marširajte” tenkovima, postignite dominaciju lovcima lansiranim sa nosača i uživajte u jednom od najboljih multiplayer-a danas. Igrajte online sa 24 igrača na tri prekrasne lokacije sa Pacifičkog fronta. Bilo da se odlučite za Guadalcanal, Iwo Jima ili klasični Wake Island najbolje ćete doživjeti balans pješadiske borbe nadopunjene vozilima kopna, mora i zraka.

Koristite klasično pješadisko naoružanje Drugog svjetskog rata da bi porazili vašeg neprijatelja. Hit 'em hard sa daljine putem snajpera, eksploziva ili za frontalne potrebe jurišanja koristite svoj bajonet sa vrha puške.

 

spacer

<< članci

Objavljena: 08/02/09

Battlefield 1943
xBox, PC
Overlay
platforma

xBox, PC

općenito

Žanr

Proizvođač

Izdavač

Website

Datum izlaska

2009

Vezani članci
-
Vezani Downloadi
spacer

spacer
BihnetGaming Area